Openslaande garagedeuren en garagepoorten


_
(Openslaande Garagedeuren – plaatsing in Zuid-Oost Nederland, binnen een straal van maximaal 50 km vanuit Weert)

Wij leveren bij ES–Garagedeuren topkwaliteit openslaande garagedeuren, tegen een zeer aantrekkelijke prijs, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, vaak word in Nederland de garage niet meer gebruikt waar hij uiteindelijk voor is bedoeld, de stalling van uw auto. Met openslaande deuren heeft u het gemak van een brede doorgang, zodat u niet uw hele garagedeur hoeft te openen, als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt.

Geïsoleerde (ISO 40) openslaande deuren, op elke gewenste maat gemaakt, afmeting tot (bxh) 2500 x 2250 mm voor de vanaf prijs van slechts:
€ 2.298,- Inclusief montage en BTW.
(Grotere maten, prijs op aanvraag)

Openslaande garagedeurenWat krijgt u hiervoor:

  • Op maat gemaakt (gèèn meerprijs)
  • 5 jaar garantie
  • Geïsoleerde panelen 40 mm dik
  • De panelen kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden (verticaal tegen meerprijs)
  • Standaard leverbaar in RAL kleur 9016 (wit) Tegen meerprijs leverbaar in elke RAL kleur
  • Stalen onderdorpel, sterk genoeg om er met uw auto over te rijden
  • Nooit meer schuren, schilderen of schaven
  • Nagenoeg onderhoudsvrij
  • Meerprijs 3 puntsvergrendeling en 4 veiligheidspennen € 220,-

Tegen meerprijs is het mogelijk om de openslaande deuren in kunststof te leveren (van het merk Kömmerling) met 3 puntsvergrendeling, geïsoleerde kunststof panelen of met HR++ glas.

 

openslaande garagedeuren

Met openslaande garagedeuren, ook wel dubbele deuren, duo deuren of tweevleugelige deuren, poorten genoemd, kunt u met de fietsen, scooter, scootmobiel, rollater, motor, tuinmateriaal, grasmaaier of boodschappen makkelijk uit en in de garage. Bovendien zijn de openslaande deuren optimaal geïsoleerd en voorkomt u daardoor onnodig warmteverlies, dat scheelt u in de stookkosten en in de energierekening, wanneer het bijvoorbeeld als hobbyruimte gebruikt wordt.

Openslaande garagedeuren zijn uitermate geschikt voor vervanging van u huidige kanteldeur, en hebben een lange levensduur. De functionaliteit en veiligheid is optimaal. Bovendien blijft het klassieke uiterlijk behouden. De tweevleugelige deuren worden op maat gemaakt en kunnen voorzien worden van meervoudige vergrendeling, ook wel 3 puntssluiting genoemd, dit geeft een veilig en prettig gevoel wanneer u waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw heeft.

Type openslaande garagedeuren

U heeft keuze uit bijna alle RAL kleuren, diverse type panelen horizontaal of verticaal geplaatst met houtnerf, woodgrain structuur of gladde panelen. De scharnieren zijn in RVS uitgevoerd. Het kozijn van de openslaande deuren is geheel in staal uitgevoerd en heeft daardoor een hoge duurzaamheid, daardoor is uitzetting bij plaatsing op de zuidkant (zon) minimaal en zal de deur goed blijven sluiten.

Top
ES-Garagedeuren

ES-Garagedeuren