Hörmann ThermoCarbon aluminium voordeuren


_-
De Hörmann aluminium voordeuren zijn elegant van design en uitstekend warmte-isolerend!

Waarom u moet kiezen voor Hörmann voordeuren?

 1. Deurblad zonder zichtbaar vleugelprofiel
  Uitgelezen en harmonisch is de ontvangst, waarmee de ThermoSafe- en ThermoCarbon- voordeuren u verwelkomen. Het mooi gevormde, binnen en buiten vleugeloverdekkende deurblad met niet zichtbaar vleugelprofiel voldoet aan de hoogste eisen qua vormgeving. De binnenzijde van de deur is volledig vlak; zonder zichtbaar verspringend vleugelprofiel (zie folder)
 2. Hoogste warmte-isolatie
  ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren staan voor een nieuwe generatie van zeer goed isolerende voordeuren. ThermoSafe voldoet met uitstekende waarden voor geluidwering en 3-voudige thermisch isolerende beglazing aan alle eisen die worden gesteld aan lage-energiewoningen. En ThermoCarbon-voordeuren overtreffen die zelfs: met een vleugeloverdekkend 100 mm dik deurblad, thermische onderbreking door carbon-glasvezels, standaard 3-voudige of 4-voudige thermisch isolerende beglazing en 3-voudig afdichtingsniveau bieden zij een maximale warmte-isolatie voor de passiefhuisbouwwijze.
 3. Inbraak werende vergrendeling
  Op het gebied van veiligheid verleggen onze ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren  de grenzen. Alle deuren zijn standaard uitgerust  met een meervoudige vergrendeling. Daarbij is ook de scharnierzijde van de deuren tegen optillen beschermd. Optioneel zijn ThermoSafe- en ThermoCarbon- voordeuren, -zijdelen en -bovenlichten verkrijgbaar in de bijzonder inbraakwerende RC-uitrustingen – voor meer veiligheid voor u en uw gezin.
 4. Veilige beglazing
  Ongevalbeveiliging en inbraakbeveiliging gaan voor: ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren voldoen aan de hoogste eisen qua design en veiligheid.  Het 8 mm dikke gelaagde veiligheidsglas (VSG)  aan de binnen- en buitenzijde van de thermische beglazing zorgt voor een maximum aan veiligheid.  Bij een mogelijke breuk worden de glassplinters gespleten en blijven ze aan de inliggende folie kleven, waardoor er geen gevaar voor letsel door scherven bestaat. Bovendien biedt het gelaagde veiligheidsglas  een hogere inbraakbeveiliging, omdat het doorgrijpen bemoeilijkt wordt. Dankzij de zeer goed geïsoleerde, thermisch onderbroken randverbinding (warme kant) biedt  de beglazing een hoge warmte-isolatie voor effectieve energiebesparing en een hoge geluiddemping voor rustig wonen.
Top
ES-Garagedeuren

ES-Garagedeuren