Sectionaal garagedeuren en garagepoorten


1 Panelen
De deuren worden opgebouwd uit secties van 40 mm dik en zijn voorzien van een C.F.K. vrije Polyurethaanschuim. De binnen – en buitenzijde zijn voorzien van een gemoffelde laklaag op polyesterbasis. De panelen zijn voorzien van vingerknelbeveiliging.

Specificaties:

  • Polyurethaan – schuim volgens DIN 4102 B1
  • C.F.K.- vrije schuimkern 45 – 50 kp/m3
  • plaatstaal kwaliteit st. 03 met certificaat
  • Corrosiebestendig door alu – zinklaag
  • Hechtlaag door chromatisering en epoxy laag
  • Gemiddelde isolatiewaarde van 0.4 tot 0.8 k/m2

2 Afdichting
De bodemsectie is voorzien van een E.P.D.M. bodemrubber en sluit daarmee de ruimte af tussen de bodemsectie en de vloer. De zij – en lateiafdichting wordt gerealiseerd met een hard p.v.c. gecoëxtrudeerd profiel dat is voorzien van een zacht elastomeer rubber. Tussen de secties is een rubber afdichting aangebracht die voor een tochtdichte afsluiting zorgt.

3 Railsysteem
Het railsysteem bestaat uit sendzimer verzinkte
profielen om een zeer lange levensduur te garanderen.

4 deurbeslag
De secties van het deurblad worden verbonden door stalen scharnieren sendzimer verzinkt. Eindscharnieren met rolhouders deze zijn van sendzimerverzinkt plaatstaal met een dikte van 2 mm. De bodemconsole is eveneens sendzimir verzinkt uitgevoerd, echter met een plaatdikte van 3 mm. De kogelgelagerde loopwielen zorgen voor een zeer lichte, stabiel en geruisarme bediening.

5 Isolatie
De ES-Garagedeuren voldoen aan hoge kwaliteits-normen en zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Door deze constructie wordt een hoge gemiddelde isolatiewaarde bereikt.

Top
ES-Garagedeuren

ES-Garagedeuren